15.11.2011

disgusted

Perjantai koulussa meni aika surkeesti. Historian tunnilla tajusin että miun elektroninen kääntäjä jäi kotii, ja sinäpäivänä ois ollu tieteen-koe :d. Seuraavalla maantiedontunnilla alko aaltoilemaa silmissä josta tajusin, että kohta tulee mikreeni. Menin kuitenki vielä tauolle (break) jollon söin jotai ja aattelin et se helpottas. Seuraavaks menin ICT tunnille (ATK) ja loppujen lopuks löysin kuitenki itteni toimistosta oottamassa vanhempia silmät vuotaen, päätä särkien, ja oksennusta oottaen. Huomasin myös et iskä oli käyny heittää miulle sen kääntäjän sinne toimistoo, muttei siitä enää ollu oikee apuu enää. Selvisin kuiteskii hengissä nukkumalla kotona.

Tänää oli espanjan koe, ja tais mennä aika hyvi:). Tykkään espanjasta paljo enemmä ku ranskasta, espanja on paljo yksinkertasempaa. Ranskaks osaan ehkä sanoo ainoostaan 'Bonjour, m'apelle Reeta.' hehe:D. Mutta espanjassa osaan jo enemmä. Tein sen tieteen kokeen sitte eilen, seki meni vissii iha hyvi. Tänää piti kuitenki tieteen tunnilla juoda urheilujuomaa josta ei seurannu mitää muuta ku päänsärky ja oksettava olo.
älkää ikinä:d!!

2 kommenttia:

  1. Millanen se elektroninen kääntäjä on?

    VastaaPoista
  2. Aaa, sori ku en tajunnu tarkemmin mainita:). Eli sain vähä aikaa sitten semmosen "Hexaglotin"-elektronisen kääntäjän. Se siis on vähän niinku elektroninen sanakirja johon kirjotat sanan tai lauseen tyyliin ranskasta-engalntiin, tai miten ite haluut. Siinä on monia kielivaihtoehtoja. Lisäks siinä on myös sanakirja, jossa on kaikki selitykset sanoille, pelejä, laskin, erilaisia kielitestejä jne. Tosi kätevä:)!

    VastaaPoista