12.1.2012

c'mon winter, c'mon

scienceD:

my lil sister

+11° ja ootan lunta D:. Oon jokseenki täynnä matikkaa ja muutenki kouluu + ultRRa väsyny. Huomenna Billy Elliot-musikaali! To be honest, en tiiä juonesta oikee mitää, syynä lienee se etten saanu raahattuu itteeni sohvalle kattomaa leffaa. Taijan olla muutenki unohtanu tuon television kokonaa, en oo kattonu sieltä tulevia ohjelmia ku ehkä yhteesä 3 h.. koko lontoon aikana.

6 kommenttia:

 1. Mie oon muute käyny kattoo Lontoossa parivuotta sitte sen Billy Elliotin !:D Ei ollu miulakaa paljoo mitää tietoo juonesta ja enkuntaito oli mitä oli, mut hyvähä musikaali se on !:)

  VastaaPoista
 2. joo oikeesti olin aluks sillee että ompas kämäne paikka, mutta sitte ku se musikaali alko ni olin sillee "!!!!!!11111111(88<3<3" :D:D!

  VastaaPoista
 3. ihana blogi sulla, kivoja kuvia :)

  tsekkaas munki blogi, www.blognamedsweet.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiei blogger ei ilmottanu miulle mitaa sillo naista kommenteista, anteeks kauheesti:D<3 ja kiitos, kayn kurkkaa blogis huomenna ku oon nyt kannykalla:)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Oh my god sorry honey my blogger never told me about your comment:( x but thank you I'll tell her:) ps. I'm taking spanish lessons because I just love that language so much, fell for it in london:D<3 xx, reeta

   Poista