25.5.2012

i've been asleep for a while now

Hei vaan ei oo ollu motivaatiota kirjotella, oon vaa jotenki funtsinu niin paljon sitä että lähtö lähestyy ja jo kahen viikonpäästä tähän aikaan oon taas suomessa. Miulla on paljon asioita mistä ei oo vielä hajuakaan mitä teen niitten kanssa, ja yks niistä on aika ilmeinen; mitä tälle blogille tapahtuu?. Tuossa yks asia mitä oon miettiny, en aijo poistaa tätä blogia ikinä muistona siitä mitä kaikkea oon tehny täällä lontoossa, ja kaikista niistä tunteista mitä oon kokenu, mutta kannattaako jatkaa blogia nimellä joka olettaa että asun vielä lontoossa, tai jatkanko bloggausta ollenkaan?

Eilis iltana aloin itkemää suihkussa kun aloin aatella kaikkia niitä muistoja mitä täällä on tullu vastaan, ja miten tää vuosi on kasvattanu minuu. Huomaatteko muuten miten sillo tän blogin alussa puhuin just tällee surullisen kuulosesti, sitte se lähti pois ku asiat loksahteli paikoilleen ja sain kavereita ja miusta tuli taas ilosempi, ja nyt kun tää lähtö on lähellä niin alan taas valua siihen alakuloiseen Reetaan.

Tänää on ollu sairaan kuuma, +26° varjossa ja +30° auringossa. Muutenha tuo on ihan mahtavaa mutta täällä ei oo mitään missä e.g. uida joten ainut paikka minne voi mennä viilentymää on suihkuu. Viimeyönä nukuin iha sairaan huonosti koska miun huoneen ikkuna on niin iso että kaikki aurinko oli tunkeutunu miun huoneesee ja siellä oli nii kuuma että piti olla kylmiä pyyhkeitä että pysty olla siellä:D.
IMG_4834 IMG_4839 IMG_4843 IMG_4849 IMG_4831

2 kommenttia:

  1. jos laitat blogin nimeks jotain i used to live in london tmv?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin oon vähä aatellu ku en haluis kuitenkaa iha alusta alottaa, saa nähä miten käy:-D kiitos ideasta:--)

      Poista