26.8.2012

keep your head up, keep your heart strong

Hehheee tulin tänää blogin puolee ja vähä säikähin ku tajusin ettei se ollukkaa iha eile ku viimeks kirjotin:D. Viime perjantaina ei ollu jotenki fiiliksii mennä mökille joten pelastava enkelini Iiri soittikin juuri sopivasti kysyäkseen minuu niille yöks jotten sinnehän mää sitten suuntasin. Mentiin illalla kävelylle (= ostaa miulle hammasharja ja hakee Iirille pyörä) ja päädyttiin koulunpihalle syömään ja moikkaamaan Iirin kaverii. Tajusin sillo etten ollu ottanu kameraa mukaa mutta eihän sitä joka paikkaan pidäkkään ottaa:). Mahtava fiilis jäi siitä illasta, seuraavana aamuna heräsinki siihe ku iskä soitti että tulee hakee miut mökille jote nukuin ja heiti vaatteet niskaan viime sekunneilla ja hyppäsin puolunessa autoo.

Mökillä en pahemmin tainnu tehä mitää, kattelin vanhoja tuttuja leffoja mitä tuli TVstä hyvänä esimerkkinä Basil-hiiri, ah:D<3. Sitte ku olin aikani viettäny sisällä ni pakkasin itelleni mahtavat picnik eväät ja aloin syömää niitä kuistilla.

IMG_6811
IMG_6817
Ooh<3


Siitä sitten tultua mökiltä menin vaa suoraa nukkumaa ja oikeestaa nukuin vaa kokopäivän iltaan asti kunnes menin ylös syömää jäätelöö. Sitte meinasin taas nukahtaa nojatuolii (en oikeesti tiiä mistä miulle on yhtäkkii tullu joku ihme väsymys/tarve nukkuu päivä unet jokapäivä:( ), kunnes ovikello soi ja Miraha se sielä kyseli minuu. Se kävi Jessinkaa pizalla ja soitti sitte miut paikalle ja mentii leppispuistoo viettämää aikaa. 

IMG_6850
Ja miun tänpäivän ihmevaatteet
IMG_6828 IMG_6832 IMG_6824 IMG_6834 IMG_6894

2 kommenttia:

 1. aivan ihanat hiukset ja tosi kiva blogi!:) käy tsekkaa mun blogi jos vaikka innostuisit lukiaksi!

  http://oour-lifee.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitospaljon!:)<3 ja tosiaan jos tarkotat tota ekaa kuvaa niin siinä on mun kaverin hiukset, ite laitoin vaan tylsästi nutturalle as always:p + tosi kivan olonen blogi sulla, liityin lukijaks!=) + jos enää näät tätä niin millä objektiivillakuvailet useimmiten?:)

   Poista