24.9.2011

koulu kiireet, hyde-park..!
Joo, tosissaan koulu vie nyt paljon aikaa, ja nytkun näitä vieraitakin alkaa tulla niin kirjotukselle jää aikaa melko vähän, kuvia ottelen kuitenkin edelleen, mutta lisään ne koneelle yleensä kaiken kerralla, ja myöhemmin tänne. Koska nyt on jo aika myöhä niin en tän päivän (enkä muidenkaan päivien) kuvia enää koneelle lisäile. Oikeestaan, siellä on huominen ja täällä 'eilinen', weird, huh?

Koulu lähti käyntiin mahtavasti, lukuun ottamatta jännitysten tuottamia yhtäkkisiä oksennuksia ja itkupurkauksia aamulla... Kaikki on ihan mielettömän ystävällisiä koulussa:) En juurikaan niitä koulun fish and chips, jäätelö, suklaapuuro, mehu jne. "ruokia" syö, vaan äidin pakkaamia eväitä, kuten hedelmiä(: Olin tiistaina myöhässä (mikä sinäänsä on aika harvinaista), johtuen siitä etten tienny että ois pitäny tulla 10 min. aikasemmin. Kun puhuu puolet päivästä (n. 8:30AM - 3:10PM) englantia, on suomen puhuminen kotona jokseenkin "Mä tought että..."  <- tyylistä.

Anyway, olltiin tänään perheenkaa historia-museossa, jonka jälkeen lähettiin hyde-parkkiin minkä jälkeen mentiin harrodsille katsomaan joulu-osastoa (äitinpyynnöstä), käymässä pet-kindomissa (<3), ja HMV:ssä, joka on lailla dvd/peli-kauppa.

Lopun päivää oon viettäny kotona koneen ääressä naureskellen "Vedetään hatusta" YouTube videoille, ja pitäen kania sylissä ns. 'vauva-asennossa'. Hyvästi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti