23.2.2012

+17°!


Koulussa tänää kolmen eri kielen koetta espanja, ranska, ja englanti. Otti koville harjotella, ranska meni huonosti, ja englannissa ei ollu tarpeeks aikaa tehä loppuu. Huomenna sitte vielä tieteen testi käsitellen ilmastonmuutosta joka on jo ennestään tuttu juttu joten taijan vaa kerrata parikertaa vihosta ja that's it. Tänään kuitenki koulussa olin sulaa vikalla enkun double-lessonilla, koska oli niin sairaan kuuma. Sitten ku lähin koulusta ni tajusin että tänäähä on se päivä jollo on luvattu 17° lämmintä! Joten koulun jälkeen lähin sitte äitin ja ellun kanssa thamesin varrelle lenkille8). Tässä nyt vähän kuvia tässä lontoon ilmastosta.





















2 kommenttia:

  1. oi siellä on jo ihan kevät :) suomessa on pyryttäny lunta taas pari päivää oikein kunnolla, mutta eiköhän täälläkin rupee pian kevät tuleen kun joka päivä päästään aina vähän plussan puolelle :)

    jos kiinnostaa niin kurkkaa mun blogi :)
    http://u-nfabulous.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. oi olipas kiva kuulla, täällä tänää +12° ja aurinkoista, ens torstaille on sitte taas luvattu niitä +16°-17°!:) hei kävin kurkkaamassa tuon siun blogin ja vaikutti jo ekalla tekstillä niin mukavalta että liityin suoraan lukijaks!:p

    VastaaPoista