21.2.2012

the differences

Kiirettä on pitäny niin että on tää blogiki jääny pölyn alle. Jäin eile koulun jälkee kouluun vielä tunniks enkunkerhoon, jossa siis opetellaan englantia (yllätys). Tunnin jälkee suunnilee juoksin kotiin koska piti lähtee lääkärille chekkaamaa miun ihottuman tilanne:s. No, oli ainaki parantunu sairaasti entisestä ja nyt sain taas uuet purkit kaikenmaailman rasvoja. Kotii palatessa päätin että nyt teen kaikki läksyt pois alta, ja tuntuki aika mahtavalta ku tajus että selviää hengissä ilman konettaki. Loppujen lopuks ku menin joskus myöhää illalla koneelle kattomaa tiistain salkkarit youtubesta (olin iha kikseissä koska ootin jaksoo koko viikonlopun), niin eiköhän MTV3 Tekijänoikeudet ollu kerenny valittaa niistä jo:) = en nähny jaksoo. Nyt oon sitte asettanu tuhat (2) herätystä kello 17:20, jotta kerkeen mennä mtv3 onlinee ja nähä tiistäin (tänpäivän) jakson. Mutta jokatapauksessa, niinkun tuossa otsikossa just lukee, aattelin tehä tänään tämmösen postauksen missä pistelen vähä kuvia näistä lontoon "erikoisuuksista".
Lontoossa vessan  vetäminen on hyvin haastavaa, tätä joutuu joskus pumppaamaan yli kymmenen kertaa ennenkuin se ymmärtää mitä pitää tehdä.:)

Suihkussa käynti on yhtä tuskaa, koska sen jälkeen kun olet säädellyt noin viisiminuuttia veden lämpöä, joku idiootti päättää käyttää hanaa alhaalla, ja sytyt tuleen kiehuvasta suihkuvedestä.:)

Kokolattiamatto on jokapaikassa, myös kylpyhuoneessa.

15 eri englanninkielistä satukirjaa.

Tää on ehottomasti coolein valokatkasin ikinä.

Oli tylsä tiistai.

Koira on ollu kokopäivän ulkona eikä tuu sisälle.:)

Lontoossa asuu myös yksikorvaisia koiria.:)

Maitopurkit ovat tehty muovista mikä on luonnon kannalta todella huonoasia.:)
(ps. kirjotin tekstin päivemmällä, ja en ollu vielä siirtäny kuvia koneelle joten osa tekstistä on vähä myöhässä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti